OM OSS

BOKA BORD

MAT&DRYCK

VAD HÄNDER

TITTA RUNT

FÖRETAG

|

|

|

|

|

|

|

VIN&GINBAR

CATERING

MAT &

DRYCK

VIN

WHISKY

MAT

COCKTAIL

ÖL

À LA CARTE

Förrätter

 

Vitlöksbröd. 48:-

Garlic bread.

 

Ostgratinerade nachos serveras med vitlökssås och pico de gallo. 79:-

Nachos topped with melted cheese accompanied by garlic sauce and pico de gallo.

 

Paddys fisk- och skaldjurssoppa serveras med chiliaioli. 112:-

Paddys Fish and seafood soup served with chiliaoli.

 

Burrata, ruccola, bakade betor, lätt syrad gurka samt rödbetspure. 110:-

Burrata, ruccola, roasted beets, slightly acidified cucumber and beetroot purée. 

 

Sherrykokta blåmusslor (Moules marinières). 99:-

Sherryboiled bluemussels (Moules marinières). 

 

Paddy ́s tapastallrik - blandade smårätter. 135:-

Paddy ́s tapas.

 

Tuna Tataki, teriyakisås, mangosalsa samt wasabicreme (MSC). 115:-

Tuna Tataki, teriyaki sauce, mangosalsa and wasabicreme (MSC). 

 

Sallad på quinoa, granatäpple, apelsin, koriander samt långtidsbakad

fänkål med smak av saffran/apelsin. 99:-

Salad with quinoa, pomegranate, orange, coriander and

long-baked fennel with saffron/orange flavor. 

 

Varmrätter

 

 

Sherrykokta blåmusslor (Moules marinières). 185:-

Sherryboiled bluemussels (Moules marinières).

 

Paddys fisk- och skaldjurssoppa serveras med chiliaioli. 198:-
Paddys fish and seafood soup served with chilliaioli.

 

Halstrad tonfisk serveras med somrig sallad samt chiliaoli (MSC). 275:-
Seared tuna served with summery salad and with chilliaioli (MSC).

 

Fisk- och skaldjursburgare toppad med räksallad,
rödlök, tomat och salladsblad. 189:-
Fish and seafood burger topped with shrimp salad, red onion, tomato and salad leaves.

 

Paddy ́s 225 gr grillad Angus hamburgare med tillbehör. 189:-

Paddy ́s 225 gr grilled Angus hamburger with cheese.

 

Klassisk caesarsallad. 175:-

Classic Ceasarsalad.

 

Vitlöksmarinerad lammfilé med rödvinssky, ugnsbakad paprika och getostskräm

med chili. 265:-
Garlic marinated lamb fillet served with ovenbaked capsicum, a red wine gravy and spicy goatcheese butter.

 

Grillad välhängd entrecote från skånsk gård serveras med sauterade
grönsaker och svampemulsion. 295:-
Grilled tenderized entrecote sourced from local farm served with sautéed vegetables and mushroom emulsion. 

 

Långtidsbakad rotselleri med svensk risotto på vete samt västerbottenost,

hyvlad sparris, ramslökspesto samt brynt smör. 165:-

Long-baked roast celery with Swedish risotto on wheat and Västerbottencheese, 

planed asparagus, ramsonpesto and browned butter.

 

 

Efterrätter

 

Eton mess med rabarber & maräng. 105:-

Eton mess with rhubarb & meringue.

 

Mango & cocos cheesecake serveras med kanderade nötter samt mangosorbet. 99:- 

Mango & cocos cheesecake served with candied nuts and mango. 

 

Ugnsbakade päron/äpple serveras med kolasås samt flädersorbet. 95:-

Oven baked pears/apples are served with caramelsauce and eldersorbet.

 

Tre utvalda ostar serveras med kex och knäcke med passande tillbehör. 115:-

Three selected cheeses served with crackers, crispbread and accompaniments.

 

Chokladtryffel med halloncoulis. 40:-

Chocolate truffle with raspberry coulis.

 

 

CHEFS MENU -ALLA I SÄLLSKAPET MIN 8 PERSONER.

 

Tuna Tataki, teriyakisås, mangosalsa samt wasabicreme (MSC). 

Tuna Tataki, teriyaki sauce, mangosalsa and wasabicreme (MSC). 

 

Långtidsbakad ryggbiff serveras med säsongens primörer och bearnaisesås.

Long-baked sirloin served with seasonal vegetables

 

Mango & cocos cheesecake serveras med kanderade nötter samt mangosorbet. 99:- 

Mango & cocos cheesecake served with candied nuts and mango. 

 

420 Kr per person inkl. moms.

 

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om samma rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast tre dagar innan arrangemanget.