OM OSS

BOKA BORD

MAT&DRYCK

VAD HÄNDER

TITTA RUNT

FÖRETAG

|

|

|

|

|

|

|

VIN&GINBAR

CATERING

MAT &

DRYCK

VIN

WHISKY

MAT

COCKTAIL

ÖL

À LA CARTE

Förrätter

 

Vitlöksbröd. 45:-

Garlic bread.

 

Ostgratinerade nachos serveras med vitlökssås och pico de gallo. 75:-

Nachos topped with melted cheese accompanied by garlic sauce and pico de gallo.

 

Saffransdoftande sk- och skaldjurssoppa. 108:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Tempura friterade Scampi med plommonsås samt kål- och morotssallad. 97:-

Tempura fried Scampi with plum sauce and cabbage and carrot salad.

 

MSC Tuna Tataki – halstrad tonfisk serveras med mangosalsa, wasabi och teriyakisås. 110:-

Tuna Tataki – tuna served with mango salsa, wasabi and teriyaki sauce.

 

Paddy ́s tapastallrik - blandade smårätter. 115:-

Paddy ́s tapas.

 

Vit och grön sparris serveras med ramslöksemulsion och krämigt ägg. 95:-

White and green asparagus served with wild garlic emulsion and creamy egg.

 

Kalvcarpaccio med brynt smör, äggula, ramslök och krispigt bröd. 98:-

Carpaccio of veal served with browned butter, egg yolk, wild garlic and crispy bread. 

 

 

Varmrätter

 

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa. 195:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Smörstekt Havsabborre med blomkålspuré, rostad röd paprikasås
och friterad purjolök. 250:-

Butter fried sea bass with cauli ower pureé, roasted red paprika sauce and fried leek.

 

Fisk- och skaldjursburgare toppad med räksallad,
rödlök, tomat och salladsblad. 185:-

Fish and seafood burger topped with shrimp salad, red onion, tomato and salad leaves.

 

Paddy ́s 225 gr grillad Angus hamburgare med tillbehör. 185:-

Paddy ́s 225 gr grilled Angus hamburger with cheese.

 

Vitlöksmarinerad lammfilé med rödvinssky, ugnsbakad paprika och getostskräm

med chili. 255:-
Garlic marinated lamb fillet served with ovenbaked capsicum, a red wine gravy and spicy goatcheese butter.

 

Ugnsbakad ankbröst serveras med karamelliserade äpplen och portvinssås. 240:-

Oven baked duck breast served with caramelized apples and port wine sauce.

 

Grillad välhängd entrecote från skånsk gård serveras med sommarprimörer

och bearnaisesås. 285:-
Grilled tenderized entrecote sourced from local farm served with summer vegetables and bearnaise sauce.

 

Glaserade baby back ribs från skånsk gård serveras med coleslaw

och mandelpotatissallad. 215:-
Glazed baby back ribs from local farm served with coleslaw and almond potatoes salad.

 

Grillad ryggbiff med kappa från Creekstone, USA serveras med
parmesan- och persiljesmör, sommarprimörer samt rödvinssky. 285:-

Grilled sirloin steak from Creekstone, USA served with parmesan and parsley butter, summer primers and red wine gravy.

 

Köksmästarens vegetariska. 154:-

Chef ́s vegetarian dish.

 

 

Efterrätter

 

Vit chokladmousse serveras med mango- och passionssås. 95:-

White chocolate mousse served with mango and passion sauce

 

Fryst cheesecake med smak av svartvinbär -och vit choklad serveras med svartvinbärssås. 90:-
Frozen cheesecake with taste of black currant and white chocolate served with black currant sauce.

 

Kokt rabarber serveras med havreflarn och hallonsorbet. 80:-

Boiled rhubarb served with oat biscuit and raspberry sorbet 

 

Tre utvalda ostar serveras med kex och knäcke med passande tillbehör. 115:-

Three selected cheeses served with crackers, crispbread and accompaniments.

 

Chokladtryffel med hallon coulis. 35:-

Chocolate truffle with raspberry coulis.

 

 

CHEFS MENU -ALLA I SÄLLSKAPET MIN 8 PERSONER.

 

Västerbottenpaj med löjrom, syrad rödlök och creme fraiche.

Västerbotten cheese pie with roe, pickled red onion and crème fraîche.

 

Ugnsbakad ankbröst serveras med karamelliserade äpplen och portvinssås.

Oven baked duck breast served with caramelized apples and port wine sauc. 

 

Kokt rabarber serveras med havreflarn och hallonsorbet.

Boiled rhubarb served with oat biscuit and raspberry sorbet. 

 

395 Kr per person inkl. moms.

 

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om samma rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast tre dagar innan arrangemanget.