OM OSS

BOKA BORD

MAT&DRYCK

VAD HÄNDER

TITTA RUNT

FÖRETAG

|

|

|

|

|

|

|

VIN&GINBAR

CATERING

MAT &

DRYCK

VIN

WHISKY

MAT

COCKTAIL

ÖL

À LA CARTE

Förrätter

 

Vitlöksbröd. 45:-

Garlic bread.

 

Ostgratinerade nachos serveras med vitlökssås och pico de gallo. 75:-

Nachos topped with melted cheese accompanied by garlic sauce and pico de gallo.

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa. 108:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Löjromstoast serveras på brioche med créme fraiche, citron och lök. 115:-

Roe Toast served on brioche with créme fraiche, lemon and onion. 

 

MSC Tuna Tataki – halstrad tonfisk serveras med mangosalsa, wasabi och teriyakisås. 110:-

Tuna Tataki – tuna served with mango salsa, wasabi and teriyaki sauce.

 

Paddy ́s tapastallrik - blandade smårätter. 115:-

Paddy ́s tapas.

 

Rådjurscannelloni serveras med parmesansås, svamp och friterad grönkål. 95:-

Deer cannelloni served with parmesan sauce, mushroom and fried green cabbage. 

 

Krämig blomkålssoppa serveras med Romanesco och rödbetschips. 90:-

Creamy cauli ower soup served with Romanesco and beetroot chips. 

 

 

Varmrätter

 

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa. 195:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Ugnsbakad Röding serveras med ljummen musselsås samt

rabarber- och äppelsallad. 250:-

Oven baked Char served with mussel sauce and rhubarb- and apple salad. 

 

Fisk- och skaldjursburgare toppad med räksallad,
rödlök, tomat och salladsblad. 185:-
Fish and seafood burger topped with shrimp salad, red onion, tomato and salad leaves.

 

Paddy ́s 225 gr grillad Angus hamburgare med tillbehör. 185:-

Paddy ́s 225 gr grilled Angus hamburger with cheese.

 

Vitlöksmarinerad lammfilé med rödvinssky, ugnsbakad paprika och getostskräm

med chili. 255:-
Garlic marinated lamb fillet served with ovenbaked capsicum, a red wine gravy and spicy goatcheese butter.

 

Ugnsbakat ankbröst serveras med rökt sidfläsk, grönkål, potatisgratäng, och hallongräddsås. 240:-
Oven baked duck breast served with smoked side pork, green cabbage, potato au gratin and a creamy raspberry sauc. 

 

Grillad välhängd entrecote från skånsk gård serveras med höstprimörer och

tyroliennesås. 285:-
Grilled tenderized entrecote sourced from local farm served with autumn vegetables and tyrolienne sauce. 

 

Långtidsbakad Karré från Olinge gård serveras med serrano- och manchego croqueta, cherry tomater, fikon, marcona mandlar och Piquillo med getost. 230:-
Oven baked loin of pork from Olinge farm served with serrano and manchego
croquet, cherry tomatoes, figs, marcona almonds and Piquillo with goat cheese. 

 

Kycklingwok med thailändsk basilika, oystersås och chili. 190:-

Chicken stir-fry with thai basil, oyster sauce and chili. 

 

Ugnsbakad rådjursfärsbiff fylld med getost serveras med stuvad savoykål, pressgurka, lingonskysås och rosmarinpotatis. 210:-
Oven baked roe deer mince stuffed with goat cheese, served with creamed savoy cabbage, cucumber, lingonberries gravy and rosemary potatoes. 

 

Köksmästarens vegetariska. 154:-

Chef ́s vegetarian dish.

 

 

Efterrätter

 

Hallon & Lakritspannacotta serveras med halloncoulis, lakritssnö och färska bär. 95:-

Raspberry & Licorice pannacotta served with raspberry coulis, licorice ́s snow and fresh berries. 

 

Fryst cheesecake med smak av svartvinbär -och vit choklad serveras med

svartvinbärssås. 90:-
Frozen cheesecake with taste of black currant and white chocolate served with black currant sauce. 

 

Tiramisu – klassisk italiensk kall dessert som består av kaffe
och likördoppade savoiardikex, toppad med en mascarponekräm. 90:-

Tiramisu - classic Italian cold dessert consisting of coffee and liqueur dipped savoiardi biscuit, topped with a mascarpone cream. 

 

Tre utvalda ostar serveras med kex och knäcke med passande tillbehör. 115:-

Three selected cheeses served with crackers, crispbread and accompaniments.

 

Chokladtryffel med halloncoulis. 35:-

Chocolate truffle with raspberry coulis.

 

 

CHEFS MENU -ALLA I SÄLLSKAPET MIN 8 PERSONER.

 

Toast Walter toppad med löjrom.

Toast Walter.

 

Ugnsbakat ankbröst serveras med rökt sidfläsk, grönkål, potatisgratäng, och hallongräddsås. 
Oven baked duck breast served with smoked side pork, green cabbage, potato au gratin and a creamy raspberry sauc. 

 

Tiramisu – klassisk italiensk kall dessert som består av kaffe
och likördoppade savoiardikex, toppad med en mascarponekräm. 

Tiramisu - classic Italian cold dessert consisting of coffee and liqueur dipped savoiardi biscuit, topped with a mascarpone cream. 

 

395 Kr per person inkl. moms.

 

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om samma rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast tre dagar innan arrangemanget.