OM OSS

BOKA BORD

MAT&DRYCK

VAD HÄNDER

TITTA RUNT

FÖRETAG

|

|

|

|

|

|

|

VIN&GINBAR

CATERING

MAT &

DRYCK

VIN

WHISKY

MAT

COCKTAIL

ÖL

À LA CARTE

Måndagen 2/9 bytar vi meny!

 

Förrätter

 

Vitlöksbröd 48:- 

Garlic bread

 

Ostgratinerade nachos serveras med vitlökssås och pico de gallo 79:-

Nachos topped with melted cheese accompanied by garlic sauce and pico de gallo

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa 120:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron

 

Paddy ́s tapastallrik - blandade smårätter 135:-/199:-

Paddy ́s tapas

 

Caprese sallad med söta tomater, buffelmozzarella & basilika 115:-                                      Caprese salad with sweet tomatoes, buffalo mozzarella & basil.

 

Råbiff på oxfilé, schalottenlök, kapris, cornichons, bakad äggula &

rostad surdegsbröd. 135:-/199:-           

Beef tartar, shallot, caper, cornichon, baked egg yolk & rosted sourdough bread.

 

Sesamhalstrad MSC tonfisk med gurka, mango, frisésallad & soja-ingefära vinegrätt.  115:-

Sesame seared MSC tuna with cucumber, mango, endive & soya-ginger vinalgrette.

 

 

Varmrätter 

 

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa 198:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron

 

Fisk- och skaldjursburgare toppad med räksallad, rödlök, tomat, salladsblad & pommes frites. 199:-

Fish and seafood burger topped with shrimp salad, red onion, tomato, salad leaves & pommes frites.

 

Paddy ́s 225 gr grillad Angus hamburgare med karamelliserad lök, emmentaler ost & pommes frites. 189:-

Paddy ́s 225 gr grilled Angus hamburger with caramelized onion, emmentaler cheese & pommes frites.

 

Vegetarisk burgare på portabello, halloumi, aubergine, zucchini, chilimajo

& pommes frites. 189:-

Vegeterian burger on Portobello, halloumi, eggplant, zucchini, chilimayo & pommes frites.

 

Grillad MSC tonfisk med säsongens primörer & chili-lime aioli 275:-

Grilled MSC tuna with vegetables & chili-lime aioli

 

Vitlöksmarinerad lammfilé med rödvinssky, ugnsbakad paprika och

Getostskräm med chili & potatisgratäng. 279:-
Garlic marinated lamb fillet served with oven baked capsicum,

a red wine gravy, spicy goat cheese butter & potatoes au gratin.

 

Långbakade racks från Ibericogris, chorizo, paprika, anchosmör med rostad nypotatis 259:-    

Slow-cooked racks from Iberico pig, chorizo, pepper, ancho butter with roasted new potatoes.

 

Grillad premium entrecote med säsongens primörer, bearnaisesås

& pommes frites. 295:-

Grilled premium rib eye with vegetables, béarnaise sauce & pommes frites.

 

Svensk risotto på vete med västerbottenost, bakad rotselleri, ramslökspesto, hyvlad sparris & brynt smör 179:-                     

Swedish risotto on wheat with Västerbotten cheese, baked celeric, wild garlic pesto,

planed asparagus & brown butter.

 

Efterrätter  

 

 

Rabarbertarte med hemmagjord pistageglass & rabarbersockerlag 99:-

Rhubarb tarte with homemade pistachio ice cream & rhubarb syrap

 

Jordgubb & champagnesorbet med färska bär & prosecco 109:-                                            Strawberry & champagne sorbet with fresh berries & prosecco

 

Hemmagjord glass olika smaker 30:-/kula

Home made ice cream in various flavours

 

Nutella semifreddo med apelsin & färska bär 99:-                                                                Nutella semifreddo with orange & fresh berries.

 

Tre utvalda ostar serveras med kex och knäcke med passande tillbehör 135:-

Three selected cheeses served with crackers, crispbread and accompaniments

 

Chokladtryffel 40:-

Chocolate truffle

 

 

 

CHEFS MENU -ALLA I SÄLLSKAPET MIN 12 PERSONER.

 

Toast Walter

Toast Walter

 

Långtidsbakad ryggbiff serveras med säsongens primörer, bearnaisesås & potatisgratäng.

Long-baked sirloin served with seasonal vegetables, bearnaise sause & potatoes au gratin.

 

Rabarbertarte med hemmagjord pistageglass & rabarbersockerlag

Rhubarb tarte with homemade pistachio ice cream & rhubarb syrap

 

420 Kr per person inkl. moms.

 

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om samma rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast tre dagar innan arrangemanget.

Vid allergener kontakta personalen.