OM OSS

BOKA BORD

MAT&DRYCK

VAD HÄNDER

TITTA RUNT

FÖRETAG

|

|

|

|

|

|

|

VIN&GINBAR

CATERING

MAT &

DRYCK

VIN

WHISKY

MAT

COCKTAIL

ÖL

À LA CARTE

Förrätter

 

Vitlöksbröd. 48:-

Garlic bread.

 

Ostgratinerade nachos serveras med vitlökssås och pico de gallo. 79:-

Nachos topped with melted cheese accompanied by garlic sauce and pico de gallo.

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa 112:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron

  

Egenrökt lax på rågbröd med lättsyrad gurka, äpple, dill och pepparotsyoghurt 110:- 

Home smoked salmon on rye bread, dill, apple, cucumber with horseradish yoghurt

 

Pilgrimsmusslor med pumpapure, beurre blanc, forellrom och krispigt sidfläsk. 135:-

Scalops with pumpkin puree, beurre blanc, trout roe and crispy pork belly. 

 

Paddy ́s tapastallrik - blandade smårätter. 135:-

Paddy ́s tapas.

 

Råbiff på oxfile med krispigt ägg från Kiaby, syrad lök, kapris och dijonnäs 125:-

Beef tartar on tender loin with crispy egg from Kiaby, pickled onion, caper and dijonflavored mayonnaise.

 

Krämig vegetarisk risotto med parmesan och variation på svamp 109:-

Creamy vegetarian risotto with parmesan and variation of mushrooms.

 

Varmrätter 

 

 

Halstrad röding med smörstekta primörer, buerre blanc och forellrom 279:-

Seared arctic char with buttered vegetables, buerre blanc and trout roe.

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa 198:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Fisk- och skaldjursburgare toppad med räksallad, rödlök, tomat och salladsblad. 189:-

Fish and seafood burger topped with shrimp salad, red onion, tomato and salad leaves.

 

Långkokta griskinder från skånska gårdar med smörstekta smålökar och morätter och  rödvinsås 225:-

Slow cooked pork cheeks from selected farms in Skåne with caramelized onions and carrots with red whine sauce.

 

Paddy ́s 225 gr grillad Angus hamburgare med tillbehör. 189:-

Paddy ́s 225 gr grilled Angus hamburger with cheese.

 

Nattbakad revbensstek från skånska gårdar med karamelliserad fänkål och rödvinsås 255:-

Nightly baked short rib from selected farms in Skåne with caramelized fennel and red whine sauce.

 

Vitlöksmarinerad lammfilé med rödvinssky, ugnsbakad paprika och getostskräm

med chili. 265:-
Garlic marinated lamb fillet served with ovenbaked capsicum, a red wine gravy and spicy goatcheese butter.

 

Ugnsbakad ankbröst med grönkål, krispigt sidfläsk, svamp och demiglace  255:-

Ovenbaked duckbreast with kale, crispy pork belly, mushroom and demi-glace

 

Oxfile tournedos med säsongen primörer, bearnaise, rödvinsås och potatispure med tryffel. 295:-

Beef tenderloin tournedos with season vegeteables, bearnaise ,red wine sauce & potato pure with truffle. 

 

Krämig vegetarisk risotto med parmesan och varition på svamp 185:-

Creamy vegeterian risotto with parmesan and variation of mushrooms. 

 

 

Efterrätter  

 

 

Creme brulée med färska bär 99:-

Creme brulée with berries

 

Cheesecake med smak av vit choklad och svartvinbär 99:-

Cheesecake flavored with white chocolate and black currant

 

Vit chokladmousse med variation på hallon 105:-

White chocolate mousse with variation of  raspberries

 

Tre utvalda ostar serveras med kex och knäcke med passande tillbehör. 125:-

Three selected cheeses served with crackers, crispbread and accompaniments.

 

Chokladtryffel. 40:-

Chocolate truffle

 

 

CHEFS MENU -ALLA I SÄLLSKAPET MIN 12 PERSONER.

 

Toast Walter toppad med löjrom. 

Toast Walter.

 

Långtidsbakad ryggbiff serveras med säsongens primörer och bearnaisesås.

Long-baked sirloin served with seasonal vegetables

 

Cheesecake med smak av vit chocklad och svartvinbär

Cheesecake flavored with white chocolate and black currant.

 

420 Kr per person inkl. moms.

 

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om samma rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast tre dagar innan arrangemanget.