OM OSS

BOKA BORD

MAT&DRYCK

VAD HÄNDER

TITTA RUNT

FÖRETAG

|

|

|

|

|

|

|

VIN&GINBAR

CATERING

MAT &

DRYCK

VIN

WHISKY

MAT

COCKTAIL

ÖL

À LA CARTE

Förrätter

 

Vitlöksbröd. 45:-

Garlic bread.

 

Ostgratinerade nachos serveras med vitlökssås och pico de gallo. 75:-

Nachos topped with melted cheese accompanied by garlic sauce and pico de gallo.

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa. 108:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Löjromstoast serveras på brioche med créme fraiche, citron och lök. 115:-

Roe Toast served on brioche with créme fraiche, lemon and onion. 

 

Laxtartar på kavring serveras med hovmästarsås och pistagenötter. 95:-

Salmon tartar on dark rye bread served with Swedish mustard sauce and pistachios. 

 

Paddy ́s tapastallrik - blandade smårätter. 115:-

Paddy ́s tapas.

 

Kalvcarpaccio med parmesan, olivolja och citron. 98:-

Carpaccio of veal served with parmesan cheese, olive oil and fresh lemon juice. 

 

Risotto med säsongens grönsaker. 90:-

Risotto with seasonal vegetables. 

 

Varmrätter

 

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa. 195:-

Fish and seafood soup seasoned with saffron.

 

Smörstekt havsabborre serveras med fänkålspuré, bakad fänkål, dumpling på gröna ärtor samt vitvinssås. 265:-
Butterfried sea bass is served with fennel puree, baked fennel, dumpling on green peas and white wine sauce.

 

Fisk- och skaldjursburgare toppad med räksallad,
rödlök, tomat och salladsblad. 185:-
Fish and seafood burger topped with shrimp salad, red onion, tomato and salad leaves.

 

Paddy ́s 225 gr grillad Angus hamburgare med tillbehör. 185:-

Paddy ́s 225 gr grilled Angus hamburger with cheese.

 

Vitlöksmarinerad lammfilé med rödvinssky, ugnsbakad paprika och getostskräm

med chili. 255:-
Garlic marinated lamb fillet served with ovenbaked capsicum, a red wine gravy and spicy goatcheese butter.

 

Ugnsbakat ankbröst serveras med pumpapuré, bakad fänkål samt en croquette på confiterat anklår. 250:-
Oven baked duck breast served with pumpkin puree, baked fennel and croquette on confited duck leg. 

 

Grillad välhängd entrecote från skånsk gård serveras med sauterade
grönsaker och svampemulsion. 295:-
Grilled tenderized entrecote sourced from local farm served with sautéed vegetables and mushroom emulsion. 

 

Långtidsbakad Fläsksida från Olinge gård serveras med äppelkompott, bakad morot, palsternackspuré samt rödvinssås. 250:-
Long-baked pork side from Olinge farm served with apple compote, baked carrot, parsnip puree and red wine sauce. 

 

Ugnsbakat ungtuppsbröst från Tockafarmaren serveras med vitlöksrostad brysselkål, bakad morot samt fransk senapssås. 230:-
Oven Baked young cock breast from Tockafarmaren served with garlic roasted
Brussels sprouts, baked carrot and French mustard sauce. 

 

Köksmästarens vegetariska. 154:-

Chef ́s vegetarian dish.

 

 

Efterrätter

 

Varm smördegsinbakad äppelkaka serveras med vaniljglass och kolasås. 95:-

Warm puff pastry baked apple cake served with vanilla ice cream and caramel sauce.

 

Fryst cheesecake med smak av hallon -och vit choklad serveras med färska bär. 93:- 

Frozen cheesecake with taste of raspberry and white chocolate served with fresh berries. 

 

Varm chokladfondant serveras med hallonsås och vaniljglass. 110:-

Hot chocolate fondant served with raspberry sauce and vanilla ice cream.

 

Tre utvalda ostar serveras med kex och knäcke med passande tillbehör. 115:-

Three selected cheeses served with crackers, crispbread and accompaniments.

 

Chokladtryffel med halloncoulis. 40:-

Chocolate truffle with raspberry coulis.

 

 

CHEFS MENU -ALLA I SÄLLSKAPET MIN 8 PERSONER.

 

Toast Walter toppad med löjrom.

Toast Walter.

 

Långtidsbakad ryggbiff serveras med säsongens primörer och bearnaisesås.

Long-baked sirloin served with seasonal vegetables

 

Fryst cheesecake med smak av hallon -och vit choklad serveras med färska bär. 

Frozen cheesecake with taste of raspberry and white chocolate served with fresh berries.

 

410 Kr per person inkl. moms.

 

Priserna gäller under förutsättning att hela gruppen enas om samma rätt och anmäler ev. vegetariskt alternativ och specialkost senast tre dagar innan arrangemanget.